Живи у Србији

Србија – земља динамичног живота у којој узбуркане страсти, спокој и духовност иду руку под руку.

Историјски, на граници запада и истока, геополитички у срцу Балкана, Србија је раскрсница путева, како животних, тако пословних и туристичких. Надалеко позната српска гостопримљивост, природне лепоте, уз развој дигиталних технологија, чине Београд и Србију једном од најпожељнијих дестинација за живот и рад. Процена је Светске банке да ће БДП Србије расти дупло брже од земаља Европске уније, док је просечна плата за последњих пет година порасла за више од 41%.

Повратак у Србију

После деценије одлива мозгова, почело је време повратка и пријема нових професионалаца и талената којима су омогућени сви подстицаји и субвенције за професионални и лични развој. Визија је отворено српско друштво засновано на размени знања и искуства.

Сазнај више

Србија као инспирација

Србију треба доживети, јер цела Србија може бити инспирација. Од разноврсних укуса и мириса југа, неистражених зелених предела запада, мистике и магије истока, непрегледне равнице и звука тамбура на северу…

Сазнај више

Дигитални номади

Светски портал Номад Лист рангирао је Београд у топ десет градова у Европи као идеалну дестинацију, прилагођену потребама дигиталних номада. Београд је стао раме уз раме са Берлином, Тел Авивом, Барселоном… О томе је писао и велики Њу Јорк Пост.

Сазнај више

Co-working & Co-living

Са преко 40 коворкинг простора и ХАБ-ова, у којима ради више од 2.000 људи, уз континуирани раст ИТ индустрије и прилив талената, а поред тога и ниски месечни трошкови живота – римоут ворк постаје синоним за Србију.

Сазнај више

Имаш питање за нас?

Отворени смо за све занимљиве идеје и сугестије